Obavijesti Video Pretražite Navigacija
snimali napad?

Beskućnik u vlaku 40 minuta silovao ženu, putnici samo snimali mobitelima: "Želimo da svi budu ljuti i zgroženi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putovanje iz noćne more doživjela je žena iz Philadelphije koju je u vlaku silovao Fiston Ngoy (35), a nitko od ostalih putnika nije reagirao.

Policija je zlostavljača uhvatila doslovno u činu silovanja i strgnula ga s nesretne žene. Pozvao ih je djelatnik željeznice jer nitko od putnika u vlaku nije reagirao na zlostavljanje koje se protegnulo preko 27 stanica i trajalo 40-ak minuta. Policajci su stigli na stanicu i ušli u vlak tri minute nakon poziva.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

"Kad su se vrata otvorila, policajac je ušao i vidio ono što smatra kriminalnim djelom", rekao je policajac na konferenciji za novinare i istaknuo kako policiju brine što ljudi nisu reagirali. Apeliraju na sve da odmah prijave ako vide da se događa nešto neobično.

"Želimo da svi budu ljuti i zgroženi te odlučni u tome da sustav bude sigurniji", rekao je policajac te istaknuo kako su nadzorne kamere u vlaku snimile napad, ali i ostale putnike, koji su imali svoje mobitele usmjerene prema žrtvi i napadaču, ali nitko nije pozvao policiju.

Nesretna žena završila je u bolnici, a silovatelj je uhićen, piše USA Today.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene