Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji se u svojoj milanskoj rezidenciji oporavlja od prošlotjednog divljačkog napada, odaslao je svojim pristašama audio poruku s najboljim željama za nadolazeći Božić.


Poruka traje svega 49 sekundi, a u javnost je poslana preko online verzije lista Il Giornale, koji je u vlasništvu njegovog brata Paola. 'Povodom Božića, želim svim čitateljima Il Giornalea, da im se ostvare svi planovi i snovi, kao i njihovim obiteljima', poručio je Berlusconi, a prenosi Reuters.

Vezani članci Škola u kojoj je ubijen učitelj povijesti Policija uhitila članove obitelji napadača iz Pariza, objavljen i video njegova smaknuća Francuska policija, ilustracija Objavljeni detalji krvavog napada u Parizu: Profesoru odrubio glavu pa pobjegao, policija ga ubrzo upucala

>> Nakon napada Berlusconiju porasla popularnost

'Ovim putem htio bih svim Talijanima, koji vole slobodu i koji žele takvima ostati, poslati posebnu poruku. Za Božić, poklonite sebe ili učlanite svoje prijatelje u PDL, stranku slobodnih ljudi (Berlusconijevu stranku)', rekao je talijanski premijer. Podsjetimo, prošlog ga je tjedna napao psihički bolesnik, koji mu je replikom milanske katedrale slomio nos i dva zuba, tijekom javnog okupljanja u Milanu.