Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski premijer Silvio Berlusconi, koji se u svojoj milanskoj rezidenciji oporavlja od prošlotjednog divljačkog napada, odaslao je svojim pristašama audio poruku s najboljim željama za nadolazeći Božić.


Poruka traje svega 49 sekundi, a u javnost je poslana preko online verzije lista Il Giornale, koji je u vlasništvu njegovog brata Paola. 'Povodom Božića, želim svim čitateljima Il Giornalea, da im se ostvare svi planovi i snovi, kao i njihovim obiteljima', poručio je Berlusconi, a prenosi Reuters.

Vezani članci Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje" Napad na beskućnika Tinejdžeri se iživljavali na beskućniku u Podsusedu: "Bilo ih je sedam. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše"

>> Nakon napada Berlusconiju porasla popularnost

'Ovim putem htio bih svim Talijanima, koji vole slobodu i koji žele takvima ostati, poslati posebnu poruku. Za Božić, poklonite sebe ili učlanite svoje prijatelje u PDL, stranku slobodnih ljudi (Berlusconijevu stranku)', rekao je talijanski premijer. Podsjetimo, prošlog ga je tjedna napao psihički bolesnik, koji mu je replikom milanske katedrale slomio nos i dva zuba, tijekom javnog okupljanja u Milanu.