Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve zbog glasovanja?

Berlusconi optužuje ljevicu da želi 'najezdu stranaca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi optužio je ljevicu da želi 'najezdu stranaca' kako bi proširila svoju glasačku bazu, pojačavajući pritisak na oporbu uoči regionalnih izbora idućeg mjeseca.

Vladine oštre mjere protiv ilegalnog useljavanja naišle su na odobravanje među Talijanima i očekuje se da će se Berlusconi usredotočiti na to pitanje uoči izbora 28. i 29. ožujka, djelomice i zato da bi odvratio pozornost od skandala zbog primanja mita koji bi mogao loše utjecati na izborne rezultate njegove koalicije desnog centra.

Pročitajte i ovo Nijemci bespravno gradili - 2 S pogledom na more Bahatluk stranih državljana koji ilegalno grade na hrvatskoj obali: Jedan se njemački par time ponosno pohvalio i na - televiziji Slika nije dostupna Platini: Stranci kupuju klubove zbog zarade, a ne nogometa

'Ljevica želi otvoriti vrata strancima', rekao je Berlusconi na predizbornom skupu. 'Ona ne želi useljavanje, već najezdu stranaca kako bi promijenila glasačku bazu'.

Useljavanje je osjetljiva tema u Italiji, koja se muči da uključi u društvo sve veći broj afričkih i istočnoeuropskih useljenika i strahuje od gubitka nacionalnog identiteta. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene