Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je talijanski premijer izašao iz bolnice, njegove liječenje nije gotovo, već se nastavlja u Švicarskoj.


Četiri dana nakon što je napadnut na političkom skupu, talijanski premijer Silvio Berlusconi izašao je iz bolnice, sa zavojima na licu, piše Hello Magazine. 73-godišnjem premijeru razbijen je nos i ima ozlijede na lijevoj strani lica nakon što ga je suvenirom katedrale udario Massimo Tartaglia.

>> VIDEO: Berlusconi s flasterima na licu napustio bolnicu

Vezani članci Ravnateljica Centra za socijalnu skrb Ivanić-Grad Martina Cuvaj Ravnateljica Centra u Ivanić-Gradu: "Minute su nas dijelile od toga da se dogodi veliko zlo. Otac je razvalio vrata i detektor metala, bacio zaštitarku na stol i razbio ga..." Hobotnica napala čovjeka u Australiji 04 Hobotnica u plićaku napala geologa: ''Voda je odjednom postala mutna...''

No, oporavak od ozljeda koje je zadobio u napadu, premijer će nastaviti u Švicarskoj gdje će biti podvrgnut daljnjem tretmanu. ‘Sjećat ću se dvije stvari o ovim danima: mržnje nekolicine I ljubavi mnogih, mnogih Talijana. Svima dajem isto obećanje: još ćemo ustrajnije ići prema cesti slobode’, rekao je Berlusconi kada je govorio o nesreći.