Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mahao prolaznicima

VIDEO: Berlusconi s flasterima na licu napustio bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi napustio je milansku bolnicu četiri dana nakon što je primljen zbog ozljeda zadobivenih u napadu na jednom političkom skupu na sjeveru Italije.

Sedamdesettrogodišnji premijer, sa flasterom na nosu i usni, mahnuo je prolaznicima iz svog automobila sa zasjenjenim staklima, kojim je napustio bolnicu San Raffaele. Berlusconi bi iz bolnice trebao otići kući u Arcore, pokraj Milana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Tužan i iznenađen' Ljevica u vodstvu: Berlusconija iznenadili rezultati izbora Slika nije dostupna Suočen s nekoliko suđenja Berlusconi sucima: Vi ste 'karcinom' ili ste s druge planete

Na oporavak u privatnu kliniku u Švicarsku

Silvio Berlusconi uskoro će otputovati na oporavak u privatnu švicarsku kliniku u mjestu Gravesanu, u južnom kantonu talijanskoga govornog područja Ticinu, rekao je u četvrtak gradonačelnik mjesta za frankofoni list Le Matin. 'Talijanski ministar stići će ovdje u Gravesano na oporavak, a boravit će u privatnoj klinici Ars Mecia', rekao je gradonačelnik Carlo Zoppi za švicarski frankofoni list. 'Očekujemo ga u predstojećih nekoliko dana', kazao je gradonačelnik mjesta u kojemu stalno živi oko 1.200 stanovnika. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene