Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod pritiskom supruge

Berlusconi izbacio tri ljepotice s izborne liste, jednu ipak ostavio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski premijer Silvio Berlusconi ima problema sa ženama na izbornoj listi. Nakon javnih kritika supruge, naime, odustao je od kandidature triju ljepotica za euro-parlament.

Četvrta ljepotica ipak će se naći na listi. Riječ je o bivšoj finalistici za miss Italije i TV voditeljici, 27-godišnjoj Barbari Materi. Supruga talijanskog premijera medijima se obratila nakon napisa da Berlusconijeva stranka četirima djevojkama plaća seminar na kojem bi trebali steći koliko toliko političko iskustvo. Aferu je Berlusconi nazvao manipulacijom ljevice, izražavajući žaljenje što je u nju povjerovala i njegova supruga.

Pročitajte i ovo Šetnica Josipa Manolića HDZ PROTIV FRANJE TUĐMANA Neobična noćna akcija: Josip Manolić dobio ulicu Slika nije dostupna Ivić Pašalić nositelj liste u 9. izbornoj jedinici

'''Pokušavamo pomladiti naše političko osoblje obrazovanim i pripravnim ljudima koji garantiraju da će biti na izglasavanjima, koji ne smrde i nisu neukusno odjeveni kao neki iz određenih stranaka koji se sada prešetavaju parlamentom', rekao je Berlusconi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene