Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed taksista

Beogradski taksisti ne žele izdavati račune

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko stotina beogradskih taksista i autoprijevoznika blokiralo je promet u središtu Beograda, prosvjedujući zbog najave o obvezi uvođenja blagajni u njihove automobile i izdavanja računa klijentima.

U prosvjedu su im se pridružili taksisti u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i drugim većim gradovima u Srbiji, organizujući prosvjedne vožnje i blokirajući ceste u svojim gradovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatražio manje cijene Gradonačelnik stornirao račune za komunalne usluge: "Previsoki su!" Ilustracija obavijest za Zagrepčane Holding uvodi novitete u plaćanju računa: Najavljeno i od kad će Zagrepčani plaćati skuplju vodu

Oni također zahtijevaju da se s ulica uklone taksisti iz drugih gradova i oni koji rade bez dozvole, utvrđivanje minimalne cijene usluga, ukidanje pristojbe na luksuz i plin prilikom registracije vozila te pojeftinjenje svih vrsta ekoloških goriva za taksi vozače i autoprijevoznike.Predstavnici taksista i autoprijevoznika svoje zahtjeve su, kako javljaju beogradski mediji, predali srbijanskoj vladi, gdje im je rečeno da će zahtjevi biti upućeni premijeru Mirku Cvetkoviću i nadležnim ministarstvima.

Predsjednik Udruge sindikata taksi-vozača Dušan Perić kazao je da taksisti i autoprijevoznici neće obustaviti štrajk dok svi zahtjevi ne budu ispunjeni. S druge strane, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas osudio je blokadu prometa u gradu te dodao kako ministarstvo unutarnjih poslova treba poduzeti mjere kako bi je spriječilo. ( Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene