Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavili mediji

Belgijski premijer nije bio nasmiješen nakon što je doznao što se događalo dok je bio u teretani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne možeš više otići u teretanu, a da ti ne provale u auto - takva je neugodna situacija zadesila belgijskog premijera.

Belgijski premijer Elio di Rupo provodio je samo jedan običan dan u teretani u centru Bruxellesa. Nije mogao ni zamisliti što se u tom trenutku događalo na mjestu gdje mu je bilo parkirano vozilo.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

Dok je premijer radio na svojem tijelu, drski je lopov radio na razbijanju stražnjeg stakla njegovog automobila. (Ne)srećom, upravo tada je vozač odlučio skoknuti do knjižare. Lopov je uspio otuđiti premijerov laptop.

Pijani belgijski diplomat umalo prouzrokovao međunarodni incident

'U lapoptu su bile samo osobne zabilješke i neki radni dokumenti', opovrgnuo je premijerov glasnogovornik pisanje nekih tamošnjih medija da su u računalu bile državne tajne i 'pikanterije' o kraljevskoj obitelji.

Po pisanju lista Het Laatste Nieuws, koje prenosi BBC, lopov se nije zadovoljio samo laptopom, pa je ukrao i aktovku, odijelo s bijelom košuljom te punjač za mobitel.

Policija istražuje krađu. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene