Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u Austriji

Bečka policija za DNEVNIK.hr o nestanku male Danke: "Razgovarali smo sa svjedokom i pregledali snimku..."

Danka Ilić
Danka Ilić Foto: Facebook
Bečka policija je razgovarala s autorom snimke na kojoj se vidi djevojčica koja sliči na malenu Danku Ilić, djevojčicu koja je prije tjedan dana nestala u Srbiji.

"Obavili smo razgovor sa svjedokom i pregledali video koji je snimio. Točne okolnosti, posebno radi li se o nestaloj djevojčici, predmet je istrage koja je u tijeku i provodi je kriminalistička policija Beča", odgovorili su za DNEVNIK.hr iz bečke policije. 

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Njima su se za pomoć obratile srpske vlasti, nakon što se njima pak obratio muškarac koji je 30. ožujka na tramvajskoj stanici u centru Beča snimio djevojčicu koja sliči nestaloj Danki Ilić u pratnji dviju žena. Snimka je objavljena i na društvenim mrežama i ubrzo je postala viralna, a spekuliralo se da su dvije žene koje su bile s djevojčicom Rumunjke. 

Iz bečke policije nisu otkrili što su utvrdili o snimljenoj djevojčici i ženama u njezinoj pratnji, kao ni podatke o eventualnim pozivima građana koji bi mogli pomoći u rasvjetljavanju ovog slučaja.

Potraga za dvogodišnjom Dankom ušla je u osmi dan. Osim istrage vezane za snimku iz Beča, slučaj i dalje istražuje srpska policija. Njihove aktivnosti se posljednjih dana fokusiraju se na detaljnoj provjeri svih koji bi mogli biti sumnjivi u ovom slučaju. 

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene