Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

51-godišnji Hrvat napao bivšu djevojku, a njezina novog dečka pokušao raniti nožem.


Austrijska policija u nedjelju navečer uhitila je 51-godišnjeg Hrvata koji je napao svoju bivšu djevojku, a njezina novog dečka pokušao raniti nožem. Napadnuta žena i njezin ljubavnik nalaze se u bolnici gdje im je pružena odgovarajuća liječnička skrb.

Vezani članci Policija u lovu na napadače u Beču Terorist iz Beča stan opremio za okršaj s policijom: Složio bunker od namještaja i pripremio kutije s municijom Velika akcija policije na ulicama Beča - 3 Austrija razmišlja o dugotrajnom zatvoru za osuđene teroriste i oduzimanju državljanstva potencijalnim napadačima

Kako piše Kurier, u nedjelju navečer, oko 20.30 sati Hrvat je počeo lupati na vrata svoje bivše djevojke te nije prestao sve dok mu nije otvorila. Upao je u kuću gdje je naišao na njezina novog ljubavnika kojeg je napao nožem. Zadao mu je lakše tjelesne ozlijede na području ramena.

Nakon toga, 51-godišnjak se okomio na bivšu djevojku. Vukao ju je za kosu, tukao i nanio ozljede na licu. Ozlijeđeni ljubavnik pozvao je policiju koja je uhitila napadača koji je napustio mjesto napada. Pronašli su ga na pragu njegovog stana, a kasnije je pronađen i nož kojeg je muškarac bacio u kanal.