Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Ipak sretan kraj

BEBA U PLAVIM KOLICIMA Dječačić izgubljen u kaosu Nice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmomjesečni dječačić koji je odvojen od svojih roditelja u Nici kada je masu ljudi pokosio napadač s kamionom pronađen je i vraćen obitelji zahvaljujući Facebooku.

Tiava Banner, koja nije majka djeteta, na Facebooku je objavila apel da joj se jave svi koji imaju informaciju o bebi u plavim dječjim kolicima.

Njen post podijeljen je nekoliko tisuća puta sve dok nije napisala: 'Pronađen!' Napisala je i da su članovi djetetove obitelji u bolnici.

Netko iz njegove obitelji kontaktirao je AFP u petak i kazao da je malenog u kaosu Nice nakon napada pronašla jedna žena i odvela ga doma. Onda je pronašla njegovu fotografiju na internetu i kontaktirala njegove roditelje.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene