Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolazi i u Zagreb

Ban Ki-moon stigao u Sloveniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon u petak će se u Ljubljani sastati sa slovenskim premijerom Janezom Janšom te odvojeno razgovarati s predsjednikom države Danilom Tuerkom i predsjednikom parlamenta Gregorom Virantom.

Glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon u Sloveniji je počeo svoju turneju po državama jugoistočne Europe koje su nastale raspadom bivše SFRJ te kao samostalne države prije 20 godina primljene u UN kao ravnopravne članice međunarodne organizacije.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Slika nije dostupna Stiglo prekasno Janša o Patriji: Poništenje presude pokazalo je 'svu bijedu slovenskog društva'

Riječ je o drugom njegovu posjetu Sloveniji koju je posjetio u prvoj polovici 2008. godine, u vrijeme kad je Ljubljana predsjedala Europskom unijom.

Iz kabineta premijera Janše, koji je službeni domaćin prilikom posjeta glavnog tajnika UN-a, priopćeno je da će se razgovori s Ban Ki-moonom ticati prilika na zapadnom Balkanu i zabrinjavajućeg stanja u Siriji i drugim kriznim žarištima u svijetu, ali i o drugim temama koje su trenutačno aktualne u međunarodnoj zajednici. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene