Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U mladosti je bila prvakinja u sprintu

Bakica potrčala i sustigla drsku pljačkašicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada delikventica namjerila se na krivu žrtvu kada je pokušala pobjeći s torbicom umirovljenice Jean Hirst, bivše engleske amaterske prvakinje u sprintu.

Djevojka se iznenadila kada je otkrila da njena žrtva, inače bivša školska prvakinja u sprintu, još uvijek ima snage, i to u dobi od 72 godine. Kada je gospođa Hirst potračala nije joj trebalo puno da sustigne djevojku, koja je opazivši kako joj se bakica približava, u strahu odbacila plijen samo kako bi mogla pobijeći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snimka na Instagramu Ukrali torbicu s 12.000 eura, osvanuli na naslovnicama, pa ju odlučili vratiti Slika nije dostupna Uvijek fina i dotjerana Nepopravljiva umirovljenica (80) drogirala i pljačkala usamljene vršnjake

Sve je počela tako da je umirovljena učiteljica zamolila tri mlade djevojke, da joj pokažu smjer do kazališta. Inzistirale su da ih pusti u automobil što je ona na kraju i učinila. Odvezli su se par blokova dalje, nakon čega je gospođa Hirst stala da priupita djevojke kamo dalje da vozi. No u tom trenutku jedna od njih iskoristila je situaciju te iskočila iz auta s njenom torbicom.

'Kada sam to opazila, kao da mi je opet bilo 18. Udario me adrenalin i osjetila sam nevjerojatnu snagu. Mlada pljačkašica imala je neku prednost, no ja sam u 15 sekundi pretrčala oko 70 metara i bila sam joj na korak kada me opazila. Vjerojatno je mislila da sam laka meta ali knjigu ne treba suditi prema koricama. Izraz njenog lica pokazivao je ogromno iznenađenje i u tom trenutku jednostavno je odbacila moju torbicu', prisjeća se gospođa Hirst.

Vratila se do automobila, a preostale djevojke ispričale su se za postupak njihove prijateljice, stoga je odlučila da ipak neće pozvati policiju. 'Samo sam im rekla da bi trebale pažljivije birati s kim se druže. Nisam ih baš ni mogla zadržati, a na kraju krajeva, bila sam sretna što sam uspijela doći do svoje torbice', dodala je bakica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene