Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Babysitterski par je zlostavljao dječaka, a dan prije Božića i ubio.


Par britanskih babysittera optužen je danas za ubojstvo trogodišnjeg dječaka, koji je preminuo na Badnjak 2008. godine. Par je osumnjičen da je dječaka zlostavljao, zanemarivao i tukao. Poroti u Wolverhamptonu je trebalo sedam sati da osudi Cristophera Taylora(25) i Kayley Boleyn(19) za ubojstvo dječaka, javlja britanski The Sun.

Vezani članci Turisti, ilustracija Stižu dobre vijesti: Hrvatsku uvrstili na zelenu listu, odluka stupa na snagu 19. srpnja u 4 ujutro Engleska se otvorila nakon duge karantene Nakon tri mjeseca karantene konačno se otvaraju: Smrtnost manja za 95, broj zaraženih za 90 posto

Suđenje je sveukupno trajalo četiri tjedna. Dječakova majka Amy plaćala je oko 40 funti na tjedan kako bi par pazio na njenog sina, a ona mogla dekorirati svoj dom. Dječak je pretrpio više od 70 ozljeda, koje su stručnjaci opisali kao tipične za žrtve prometne nesreće. Dva dana nakon toga, umro je u bolnici. Boleyn i Taylor nisu na suđenju pokazali nikakve emocije. Za stravičan zločin koji su počinili prijeti im doživotna zatvorska kazna. Majka tvrdi da nije znala ništa o zlostavljanju.