Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživotan zatvor

Babysitteri iz pakla: Dječaka pretukli na smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Babysitterski par je zlostavljao dječaka, a dan prije Božića i ubio.

Par britanskih babysittera optužen je danas za ubojstvo trogodišnjeg dječaka, koji je preminuo na Badnjak 2008. godine. Par je osumnjičen da je dječaka zlostavljao, zanemarivao i tukao. Poroti u Wolverhamptonu je trebalo sedam sati da osudi Cristophera Taylora(25) i Kayley Boleyn(19) za ubojstvo dječaka, javlja britanski The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

Suđenje je sveukupno trajalo četiri tjedna. Dječakova majka Amy plaćala je oko 40 funti na tjedan kako bi par pazio na njenog sina, a ona mogla dekorirati svoj dom. Dječak je pretrpio više od 70 ozljeda, koje su stručnjaci opisali kao tipične za žrtve prometne nesreće. Dva dana nakon toga, umro je u bolnici. Boleyn i Taylor nisu na suđenju pokazali nikakve emocije. Za stravičan zločin koji su počinili prijeti im doživotna zatvorska kazna. Majka tvrdi da nije znala ništa o zlostavljanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene