Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Babysitterski par je zlostavljao dječaka, a dan prije Božića i ubio.


Par britanskih babysittera optužen je danas za ubojstvo trogodišnjeg dječaka, koji je preminuo na Badnjak 2008. godine. Par je osumnjičen da je dječaka zlostavljao, zanemarivao i tukao. Poroti u Wolverhamptonu je trebalo sedam sati da osudi Cristophera Taylora(25) i Kayley Boleyn(19) za ubojstvo dječaka, javlja britanski The Sun.

Vezani članci Valentin Inzko Stupio na snagu zakon zbog kojeg Dodik prijeti odcjepljenjem: Za negiranje genocida do pet godina zatvora Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama''

Suđenje je sveukupno trajalo četiri tjedna. Dječakova majka Amy plaćala je oko 40 funti na tjedan kako bi par pazio na njenog sina, a ona mogla dekorirati svoj dom. Dječak je pretrpio više od 70 ozljeda, koje su stručnjaci opisali kao tipične za žrtve prometne nesreće. Dva dana nakon toga, umro je u bolnici. Boleyn i Taylor nisu na suđenju pokazali nikakve emocije. Za stravičan zločin koji su počinili prijeti im doživotna zatvorska kazna. Majka tvrdi da nije znala ništa o zlostavljanju.