Automobilom naletio na grupu djece (Foto: AFP)
Automobilom naletio na grupu djece (Foto: AFP) Foto: Afp

U sudaru dvaju automobila u srijedu ujutro jedno vozilo naletjelo je na grupu djece iz vrtića. Najmanje dvoje djece je poginulo, a 13 ih je izlijeđeno u japanskom gradu Otsu.


Djeca iz vrtića, u dobi od dvije i tri godine, šetala su pločnikom u trenutku sudara dvaju automobila. Jedan od njih nakon sudara skrenuo je s kolnika i naletio na grupu djece.

Vezani članci Šašava hrana Majka troje djece priprema šašava i šarene obroke neodoljive klincima Diamond Princess Putnici kruzera koji je već više od tjedan dana u karanteni imaju pristup internetu, pogledajte što objavljuju

Dječak i djevojčica, oboje stari dvije godine, ostali su mrtvi na mjestu nesreće. Dvoje djece teško je ozlijeđeno, a među ostalim ozlijeđenima su i dvije odgojiteljice.

52-godišnji i 62-godišnji vozači automobila koji su se sudarili uhićeni su i nad njima se provodi istraga uzroka strašne nesreće, piše Japan Times.

Sudar se dogodio na križanju u stambenom području grada Otsu. Jedno od vozila od siline udara okrenulo se prema djeci dok su čekali zeleno svjetlo na semaforu i naletjelo na njih.

Pucnjava u školi: Ubijen osamnaestogodišnji učenik, nekoliko ranjenih u kritičnom stanju