Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglašena krivom

Studentica za ubojstvo cimerice dobila 26 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka studentica Amanda Knox osuđena je sinoć nakon ponoći u Italiji na zatvorsku kaznu u visini od 26 godina zbog umorstva cimerice prije dvije godine.

Sud u Perugii osudio je 22-godišnju Knox zbog umorstva engleske studentice Meredith Kercher, a Talijan Rafaele Sollecito, dečko Amande Knox, jedan od sudionika u zločinu osuđen je na 25 godina zatvora.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..." Ubijena studentica iz Osijeka nisu bili u vezi? Objavljene poruke ubijene studentice Mihaele (21), žalila se na policajca: "On je posesivan, poremećen, manipulativan..."

Knox je proglašena krivom za planiranje umorstva svoje sustanarke u zajedničkom stanu u Perugii, a i ona i Sollecito tvrdili su da su nedužni. Kercher je prije dvije godine pronađena u stanu prerezanog vrata. Za sudjelovanje u istom zločinu, u listopadu 2008. osuđen je Rudy Guede iz Obale Bjelokosti, čiji su tragovi DNK otkriveni na tijelu ubijene. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene