Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao je odvući u kanal

Aligator je napao u dvorištu, ostala je bez noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aligator dugačak 2 i pol metra zario je zube u nogu 90-godišnjakinje te ju pokušao odvući u kanal, u južnoj Floridi.

Margaret Webb hodala je svojim poplavljenim dvorištem u gradu Copeland na Floridi, piše CNN. Odjednom, za nogu ju je ugrizao aligator. Dewain Daniels baš je u tom trenutku automobilom prolazio kraj kuće te je stao i pomogao starici. Izvukao je ženu iz  vode, no nije preplašio aligatora koji je u tri navrata pokušao ponovno uhvatiti svoju žrtvu.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Dewaina nije imao druge nego upucati životinju. Margaret Webb u kritilčnom je stanju prebačena u bolnicu, gdje su joj liječnici amputirali lijevu nogu ispod koljena. Veliki ugrzi Margaret je zadobila i na desnoj nozi. Aligatori su najaktivniji u ovo doba godine, kada je razina vode najviša. Godine 2010. u Floridi je prijavljeno šest napada  aligatora.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene