Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka ležala na podu prekrivena krvlju

6-godišnja djevojčica satima se igrala kraj mrtve majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
6-godišnja Anna pronašla je majku kako leži beživotno u dnevnoj sobi. Djevojčica je mislila kako je mama umorna pa spava. Uzela je igračke i igrala se kraj nje osam sati.

Anna i njezina 34-godišnja majka Jasmin Z , podrijetlom iz Iraka, živjele su u Bonnu godinu dana. Jasmin je razvedena i jedva je znala par riječi njemačkog. Mala Anna pohađala je prvi razred osnovne škole.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Pošto se majka nije budila satima, djevojčica je otišla do 28-godišnjeg susjeda Stefana B. 'Baš sam zapalio cigaretu na balkonu, kada sam čuo zvono. Mala me je tada pozvala, jer joj se mama ne miče. Odmah sam otišao prijeko. Majka je ležala na podu. Posvuda je bila krv. Vidio sam njezino blijedo lice i odmah pozvao policiju', opisao je Stefan.

Susjedi iz okolnih stanova policiji su rekli da su čuli vikanje u noći, a onda i jednog muškarca, koji je istrčao iz stana. 'Taj muškarac ju je često posjećivao. Govorio je samo engleski', rekla je jedna susjeda. Obdukcija još mora pokazati točan uzrok smrti, no policija traga za sumnjivim muškarcem, piše Bild. Mala Anna će najvjerojatnije završiti kod zamjenskih roditelja.

Zbog zaštite identiteta, Bild je promijenio sva imena.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene