Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludi Kinezi

VIDEO: 28 parova na cičoj zimi reklo 'Da'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je temperatura bila daleko ispod ništice, 28 parova hrabro je sudjelovalo na masovnom vjenčanju koje se svake godine održava u kineskom gradu Harbinu.

Zaljubljeni su se vjenčali pred golemom ledenom skulpturom, koja predstavlja pekinški Nebeski hram. Neobičan događaj sastavni je dio festivala leda, koji se održava već 26 godina. 'Skupno vjenčanje je prilično živahno. Svi smo mladi i presretni što ćemo se vjenčati zajedno. Ovdje je divno. U ostalim dijelovima Kine nikad ne bismo vidjeli ovakve prekrasne snježne kadrove', kaže mladenka Zhou Lu.

Pročitajte i ovo Potrošnja energenata - 3 Treba to sve i platiti Temperatura pada, potrošnja energenata raste: Neizvjesnost je sa svakim minusom sve veća Nevrijeme u New Yorku - 2 Mnogi su bez struje Ekstremni vremenski uvjeti: Velika zimska oluja pogodila istok SAD-a, a stiže još jedna nevolja

>> Masovna vjenčanja zbog 09.09.'09.

'Mislim da bi se ljudi trebali držati jednostavnosti. Vjenčanja ne trebaju biti ekstravagantna i dekadentna. Ovakva masovna vjenčanja imaju mnogo više smisla', nadovezao se jedan od mnogih mladoženja, Zhang Xinjin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene