Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gol dotrčao kući

Tinejdžer vezao i silovao 13-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trinaestogodišnji učenik iz Vranja prošlog se ponedjeljka navečer vratio se iz škole gol. Izbezumljena majka odmah je pozvala policiju kojoj je dječak ispričao da ga je u napuštenoj kući silovao nekoliko godina stariji mladić.

Policja za zločin sumnjiči 17-godišnjeg N.T. protiv kojeg je Okružnom sudu u Vranju podnesena kaznena prijava. Osumnjičeni, koji se zbog ranije počinjenog silovanja nalazi u Domu za odgoj, 13-godišnjaka je natjerao da izvuče vezice iz tenisica te ga njima vezao za šipke od prozora napuštene kuće. Držeći nož u ruci, skinuo je odjeću s dječaka i silovao ga. Potpuno gol dječak je nakon toga uspio pobjeći kući, piše Blic.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Na prijevaru ga namamio u kuću

N. T. je dječaka na prijevaru namamio u napuštenu kuću. Dječaka je pričekao ispred škole i krenuo za njim. Ispričao mu je kako ima neke ukradene stvari i pitao ga zna li mjesto na kojem bi ih mogao sakriti. 'Dječak mu je predložio napuštenu kuću. Oboje su zatim ušli unutra te je N.T. 13-godišnjaku naredio da makne školsku torbu te izvuče vezice za cipele', ispričao je za Blic izvor blizak pravosuđu.

Osumnjičen za još jedno silovanje

Na temelju opisa kojeg je dječak dao policiji, oni su odmah posumnjali na N T., koji je osumnjičen da je 2007. godine napastvovao i silovao još jednog dječaka. Prošlog petka on je iz Doma za odgoj pušten za vikend. Umjesto da se vrati u nedjelju, ostao je još jedan dan te silovao dječaka. N.T. nije otprije poznavao 13-godišnjaka, samo su se nekoliko puta vidjeli u prolazu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene