Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečki iz Australije u svrhu PR kampanje kojom žele promovirati svoju aplikaciju kampirati će na ulici ispred Apple trgovine.


Christian i Salvatore čekat će deset dana u redu ispred Apple trgovine u Sydney-u kako bi prvi dobili Iphone 6 uređaj, a sve u svrhu PR kampanje za aplikaciju "Alphatise."

Vezani članci nesreća u Australiji (Foto: AFP) Nesreća lukuznog hidroaviona: U padu u rijeku najmanje šest poginulih Slika nije dostupna Student odletio u krivom pravcu: Umjesto na plažu - sletio u snježnu oluju

Apple trgovina u Sydney-u zbog vremenske zone biti i prva trgovina koja će zaraditi novac od novog "pametnog" telefona u petak ujutro. Dečki rade na aplikaciji "Alphatise" koja korisnicima omogućuje da predlože trgovcu proizvod i cijenu po kojoj bi željeli kupiti, a zatim trgovac odlučuje hoće li prihvatiti ponudu.

Objavljene prve recenzije: iPhone 6 najbolji je pametni telefon na svijetu!

Dok čekaju ispred trgovine, dečkima vrijeme prolazi kroz igranje društvenih igara i sklapanje novih prijateljstava. "Postali smo prijatelji s ljudima koji rade u Apple-u koji su nam postali velika podrška u ovome što radimo", kaže Christian, piše Mashable. Desetodnevna muka uspješna je PR kampanja zato što je zabilježeno već 5000 zainteresiranih korisnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook