Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zidanova ekipa pobijedila Ronaldovu 6:2

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Humanitarna nogometna utakmica pod pokroviteljstvom Ujedinjenih naroda pod nazivom 'Dvoboj protiv siromaštva' održana je jučer navečer na stadionu Velodrome u Marseilleu.

Zinedine Zidane prvi se puta pojavio na nekom od europskih terena nakon odlaska s nogometne scene poslije SP-a u Njemačkoj i epizode s Marcom Materazzijem. 

Pročitajte i ovo Navijači se u Zagrebu sukobili s policijom - 5 Neredi nakon utakmice Policija objavila detalje: U napadu navijača ozlijeđeno 8 policajaca, trojica uhićena Zoran Milanović i Gordan Jandroković na utakmici - 4 Kvalifikacije za Euro 2024 FOTO Napeto i u loži: Milanović i Jandroković zajedno gledali utakmicu

Kako su i Zidane i Ronaldo UN-ovi ambasadori dobre volje, drugi naziv ove dobrotvorne utakmice bio je Zidane VS Ronaldo. 

"Poruka svima je da ako mogu nešto učiniti da poprave svijet, neka to i učine", rekao je Zidane prije utakmice. 

Utakmica je završila 6:2 u korist Francuza i prijatelja. Strijelci za Zidaneovu momčad bili su Ronny (Sporting Lisabon), Anthony Sichi (Istres), komičar Djamel Debbouzze, Javier Portillo i Sami Al Jaber, a za Ronaldovu španjolski veznjak Gerard i Sonny Anderson. 

Ronaldo i prijatelji imali su najbolje prilike u prvoj polovici prvog poluvremena kada je Brazilac Rivaldo dva puta pogodio vratnicu. 

Prihod od utakmice namijenjen je fondu za razvoj UN-a (UNDP). 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene