Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wenger: Suci moraju zaštititi igrače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer vodeće momčadi engleskog nogometnog prvenstva Arsenala, Arsene Wenger još uvijek se nije pomirio s teškom ozljedom Eduarda da Silve. Premda menadžer "Topnika" više nije toliko oštar u svojim istupima još uvijek je ogorčen i traži zaštitu igrača od grubih nasrtaja.

"Kada jedna momčad načini tri puta više prekršaja mora biti kažnjena. Ne tražim nikakav poseban tretman za moje igrače, već tražim da suci jednako štite sve igrače na terenu. Suci moraju pronaći način kako će zaustaviti grube prekršaje," kazao je francuski nogometni stručnjak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Wengerov bijes nas je inspirirao!' Slika nije dostupna Eduardov povratak tek u veljači?

Prema podacima tvrtke OPTA Sportsdata, koja statistički pokriva sve klubove Premiershipa, Arsenal je u posljednje tri sezone načinio uvjerljivo najmanje prekršaja na "Otoku".

"Eduardo nije naš prvi igrač koji je zbog teške ozljede prisiljen na dugotrajan oporavak. Diaby je pauzirao devet mjeseci također zbog divljeg prekršaja."

Wenger još uvijek nije posjetio Eduarda, no čuli su se u nekoliko navrata.

"Za sada je najvažnije što nema nikakve infekcije. Eduardo ima veliku volju i vjerujem kako će se posve oporaviti," istaknuo je Wenger.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene