Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasnik ruskog nogometnog viceprvaka Spartaka iz Moskve Leonid Fedun izjavio je kako će pokloniti četiri automobila marke Merceders najboljim hrvatskim igračima ukoliko u srijedu na Wembleyu naša reprezentacija svlada Englesku, te tako omogući Rusiji plasman na EURO u Austriji i Švicarskoj.


Fedun je obećao Mercedes našem vrataru Stipi Pletikosi, koji inače brani u njegovu Spartaku, te trojici najboljih igrača u polju, a svoju je ponudu opravdao riječima:

Vezani članci Slika nije dostupna One bi sigurno dobile ulogu u seriji poznatoj po orgijama i nasilju Slika nije dostupna Tijelo poput Spartakovog? I to je moguće uz ove upute!

"Ovo činim isključivo kao navijač. Želio bih ovom ponudom podići moral hrvatskih igrača. Ukoliko postoji i najmanja šansa da Rusija prođe moramo ju pokušati iskoristiti".

Fedunova ponuda je odgovor na ponudu jednog engleskog biznismena koji je strijelcu pobjedničkog pogotka za Izrael u subotnjem dvoboju protiv Rusije koji je Englesku doveo u povoljniju situaciju uoči posljednjeg kola Omeru Golanu obećao kupiti Mercedes. No, Golan ne smije prihvatiti taj poklon jer to "prelazi sportske granice".