Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vlasnik Spartaka nudi hrvatskim igračima Mercedese za pobjedu na Wembleyu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik ruskog nogometnog viceprvaka Spartaka iz Moskve Leonid Fedun izjavio je kako će pokloniti četiri automobila marke Merceders najboljim hrvatskim igračima ukoliko u srijedu na Wembleyu naša reprezentacija svlada Englesku, te tako omogući Rusiji plasman na EURO u Austriji i Švicarskoj.

Fedun je obećao Mercedes našem vrataru Stipi Pletikosi, koji inače brani u njegovu Spartaku, te trojici najboljih igrača u polju, a svoju je ponudu opravdao riječima:

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hopa-cupa gospodara i robova VIDEO: Xena u 'Spartaku' prepunom dekadentnih orgija! Slika nije dostupna Michael Laudrup novi trener Pletikose

"Ovo činim isključivo kao navijač. Želio bih ovom ponudom podići moral hrvatskih igrača. Ukoliko postoji i najmanja šansa da Rusija prođe moramo ju pokušati iskoristiti".

Fedunova ponuda je odgovor na ponudu jednog engleskog biznismena koji je strijelcu pobjedničkog pogotka za Izrael u subotnjem dvoboju protiv Rusije koji je Englesku doveo u povoljniju situaciju uoči posljednjeg kola Omeru Golanu obećao kupiti Mercedes. No, Golan ne smije prihvatiti taj poklon jer to "prelazi sportske granice".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene