Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vieri na terenu nakon više od godinu dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač Atalante Christian Vieri, spreman je okončati jednogodišnje izbivanje s terena. Bivši reprezentativac Italije zaigrat će na današnjoj ligaškoj utakmici protiv Empolija.

Vieri je ozlijedio lijevo koljeno 26. ožujka 2006. na utakmici francuske prve lige Monaco - Paris St Germain. U Monaco je stigao u siječnju iste godine, tako da je za taj klub odigrao tek 7 utakmica prije nego li se ozlijedio. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Firth, Portman, Bale, Leo... FOTO: Sav sjaj ovogodišnjih Oscara Slika nije dostupna Bavarska mobilnost Novi BMWi modeli donose 800 radnih mjesta

Iako se mislilo da je to kraj karijere 33-godišnjeg veterana, prošao je dvije operacije koljena i 6. srpnja dogovorio je jednogodišnji ugovor sa Sampdoriom. No, 10. kolovoza 2006. ugovor je raskinut i Vieri je ponudio 'usluge' svojem bivšem klubu, posrnulom divu Juventusu. No, i oni su ga odbili. Pokušao je u Atalanti i klub iz Bergama mu je pristao dati jednogodišnji ugovor za minimalnu plaću od 1.500 eura mjesečno. Kao dodatak toj skromnoj plaći, Vieri će zaraditi dodatnih 100.000 eura za svaki pogodak koji  zabije. 

"Ako sve prođe dobro, Vieri će me stajati 2 milijuna eura", rekao je tada čelnik kluba iz Bergama Ivan Ruggeri. 

Vieri bi danas trebao zaigrati na ligaškoj utakmici protiv Empolija, što je potvrdio i trener Stefano Colantuono.

"Ne isključujem mogućnost da ga ubacim u igru. Ići će s nama u Empoli s nama i ako bude prilike, mislim da je spreman debitirati", rekao je Colantuono.

Vieri je inače, za reprezentaciju Italije nastupio 49 puta i postigao 23 pogotka, no bio je izostavljen iz momčadi koja je osvojila SP 2006. u Njemačkoj. U dugogodišnjoj karijeri igrao je za Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter, Atalantu, Milan, Monaco, Sampdoriu i druge klubove... 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene