Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Na utakmici ostao bez prstiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski zaštitar ostao je bez tri prsta na ruci nakon što je tijekom košarkaške utakmice između Hapoela iz Jeruzalema i Hapoel Holona (a koju je prenosila i nacionalna televizija) eksplodirala naprava bačena blizu klupe Holona.

Utakmica je već bila pri samom kraju. Jeruzalem je vodio 94:89 kada je u blizinu klupe Hapoela doletio sumnjiv paketić. Kada je otišao pogledati o čemu se radi, začula se eksplozija i zaštitar je pao na pod.

Pročitajte i ovo Humanitarna utakmica u Đelekovcu - 5 U Đelekovcu Nisu ih omeli ni kiša ni vjetar: Zaigrali utakmicu kako bi prikupili novac za sumještane kojima je eksplozija uništila kuću Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

Dok se oblak dima širio dvoranom pred očima zaprepaštenih gledatelja, igrači i ostali službenici potrčali su u zaklon. 

"Suočeni smo s nečim što se do sada nikada nije dogodilo. Zahvaljujemo zaštitaru Yoavu Glitzensteinu koji nas je zaštitio svojim tijelom. Nećemo ni igrati ni trenirati dok ne dobijemo adekvatnu zaštitu", rekao je Mickey Dorsman, vlasnik i trener Holona. 

Policija je jučer uhitila 4 navijača Holona zbog sumnje da su umiješani u incident. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene