Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin: "Šeparović misli da vlast pripada njemu"

Uhićen predsjednik NK Vojvodina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska policija u utorak je uhitila predsjednika Nogometnog kluba Vojvodina Ratka Butorovića zvanog "Bata Kankan", direktora Sportskog centra NK Vojvodina Milana Čabrića i trojicu sudaca zbog namještanja rezultata nogometnih utakmica.

Kako je u srijedu priopćila policija, Butorović i Čabrić su plaćanjem mita nogometnim sucima namještali rezultate na utakmicama i tako osigurali Vojvodini mjesto u vrhu tablice.

Pročitajte i ovo Navijači Zanimljiva prijava Dnevnik Nove TV doznao nove detalje o incidentu s ustaškom zastavom na Rujevici Ilustracija Migrantska kriza u Vojvodini Otkriveno 400 migranata: U oružanim sukobima poginule dvije osobe

Prema neslužbenim saznanjima novosadskog "Građanskog lista" Butorović se sumnjiči za namještanje utakmice Mladost - Vojvodina igrane 12. prosinca, kada je Vojvodina 13 minuta prije kraja dala gol i tako 15. utakmicu zaredom ostala neporažena.

GL prenosi i ocjene da Butorović nije uhićen zbog namještanja utakmica, već cijeli slučaj vezuju za gospodarski kriminal ili šverc cigareta.

Jedan od odvjetnika Ratka Butorovića Dragan Gojković izjavio je za GL da je njegov klijent "sve energično negirao", i da je riječ o "klasičnoj namještaljci".

"Butorović je to doveo u vezu sa situacijom u srbijanskom nogometu gdje Vojvodina dominira, ocjenjujući da je to opstrukcija njega osobno, kao i Nogometnog kluba Vojvodina koji je u zamahu", izjavio je odvjetnik Gojković.

Uhićenje čelnih ljudi NK Vojvodina dogodilo se dva mjeseca poslije početka kontrole financijskog poslovanja najvećih nogometnih klubova u Srbiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene