Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom prijepodneva, uoči večerašnjeg derbija između Dinama i Hajduka na Poljudu, privedena su šestorica navijača i svi su zadržani u pritvoru do završetka utakmice. Na samom stadionu na Poljudu zaštitari su pronašli snažno zapaljivo sredstvo i 30 petardi, te veliku količinu rola papira za bacanje.


Načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić izjavio je za kako je u osobnom vozilu citroenu splitske registracije policija zaustavila četvoricu navijača u dobi od 20 do 27 godina, kod kojih je pronađeno 13 bengalki tako skraćenih da se mogu unijeti na stadion te dvije dimne kutije.

Vezani članci Iustracija Drama u policijskoj postaji: Navijači nasrnuli na policajca, udarili ga šakom u glavu Policija, ilustracija Muškarac (60) uporno širio paniku najavljujući nove potrese pa ga policija uhitila i odvela u zatvor

Izrečena im je mjera opreza i zadržani su u pritvoru do završetka utakmice, a u pritvoru su završila i dvojica pijanih navijača Hajduka koji su na splitskoj Rivi pjevali nedolične pjesme.