Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom prijepodneva, uoči večerašnjeg derbija između Dinama i Hajduka na Poljudu, privedena su šestorica navijača i svi su zadržani u pritvoru do završetka utakmice. Na samom stadionu na Poljudu zaštitari su pronašli snažno zapaljivo sredstvo i 30 petardi, te veliku količinu rola papira za bacanje.


Načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić izjavio je za kako je u osobnom vozilu citroenu splitske registracije policija zaustavila četvoricu navijača u dobi od 20 do 27 godina, kod kojih je pronađeno 13 bengalki tako skraćenih da se mogu unijeti na stadion te dvije dimne kutije.

Vezani članci Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača Navijači na utakmici Šibenika i Hajduka Incident na stadionu Šubićevac: U sukobu s navijačima ozlijeđena dvojica policajaca, uhićeno devet navijača

Izrečena im je mjera opreza i zadržani su u pritvoru do završetka utakmice, a u pritvoru su završila i dvojica pijanih navijača Hajduka koji su na splitskoj Rivi pjevali nedolične pjesme.