Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Splitu privedeno šest Torcidaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom prijepodneva, uoči večerašnjeg derbija između Dinama i Hajduka na Poljudu, privedena su šestorica navijača i svi su zadržani u pritvoru do završetka utakmice. Na samom stadionu na Poljudu zaštitari su pronašli snažno zapaljivo sredstvo i 30 petardi, te veliku količinu rola papira za bacanje.

Načelnik Ureda načelnika PU splitsko-dalmatinske Ninoslav Ćurić izjavio je za kako je u osobnom vozilu citroenu splitske registracije policija zaustavila četvoricu navijača u dobi od 20 do 27 godina, kod kojih je pronađeno 13 bengalki tako skraćenih da se mogu unijeti na stadion te dvije dimne kutije.

Pročitajte i ovo Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite" Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila"

Izrečena im je mjera opreza i zadržani su u pritvoru do završetka utakmice, a u pritvoru su završila i dvojica pijanih navijača Hajduka koji su na splitskoj Rivi pjevali nedolične pjesme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene