Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon domaćeg poraza od Ajaxa (0:4), trener nizozemskog nogometnog prvoligaša Feyenoorda, Erwin Koeman odlučio se na neobičan potez. Koeman je svojim igračima zabranio dva dana dolazak na stadion De Kuip kako bi se od njih odmorio.


"Ne želim ih vidjeti dva dana. Svi moraju ostati doma, ne želim ih gledati na stadionu. Moram se odmoriti od njih, a oni neka doma razmišljaju o svojoj igri i pristupu," poručio je stariji brat legendarnog igrača Ajaxa i Barcelone, Ronalda Koemana, koji vodi PSV Eindhoven.

Vezani članci Policija, ilustracija Snažna eksplozija kod centra za testiranje na koronavirus, sumnja se da je namjerno izazvana Teretni brod, ilustracija Što si mi u kavu stavila? Više od 1300 kilograma kokaina otkriveno među pošiljkom kave iz Brazila

Trener Feyenoorda bio je užasno razočaran nakon domaćeg debakla, najvećeg poraza nakon 1995. godine, kada je na De Kuipu Ajax slavio 5:0.

"Ajax je iskoristio sve naše slabosti, bila je to najgora utakmica od kada vodim Feyenoord," dodao je trener kluba iz Rotterdama.

Feyenoord nakon osam kola zauzima deveto mjesto na ljestvici sa 11 bodova, deset manje od lidera Ajaxa.