Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ispred noćnog kluba Fontana na Novom Zagrebu u nedjelju oko 5,45 sati došlo je do tučnjave, kojom prigodom su dvije osobe zadobile lakše ozljede glave, doznaje se PU zagrebačke. Nova TV doznaje da su sukobu u sitnim satima svjedočila i trojica istaknutih nogometnih reprezentativaca, Darijo Srna, Ivica Olić i Boško Balaban.


Izbornik Slaven Bilić je novinarima u Čatežu rekao trojka neće igrati protiv reprezentacije Rusije u Moskvi.

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete Slika nije dostupna Svjetski mediji o slučaju Srna, Balaban, Olić

Informaciju nam je potvrdio i glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

- Igrači su imali dozvoljen izlazak samo do 23 sata. Zbog kršenja pravila bit će kažnjeni, izjavio je Srebrić za Novu TV. 

Jedan od ozlijeđenih u sukobu je redar, a druga osoba je bila gost lokala.

U tučnjavi je, iz još nepoznatih razloga, sudjelovao i pjevač iz
Fontane. U policiji je rečeno da je, prema nekim informacijama, prilikom tučnjave nekoliko hitaca iz vatrenog oružja ispaljeno u zrak.

Očevid o tom događaju je u tijeku.

Ovo inače nije prvi takav obračun u Fontani, jednom od najpoznatijih narodnjačkih klubova u Zagrebu. 

Krajem prošle godine državljanin BiH Rajko Pavić, iz vatrenog je oružja ranio redara i dvojicu zaštitara jer ga nisu htjeli pustiti u klub. Uskoro su slični obračuni zaredali u još nekoliko narodnjačkih hramova - Ludnici, Pashi i Bel Amiju.