Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slalom na Sljemenu: Ana Jelušić starta deveta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ana Jelušić će startati kao deveta, Nika Fleiss ima startni broj 23, a Sofija Novoselić će startati kao 62. na slalomskoj utrci za Svjetski kup koja će se u petak voziti na zagrebačkom Sljemenu (prva vožnja u 15, druga u 18 sati).

- Nadala sam se startnom broju osam, ali i ovo je dobro za mene. Trening je protekao u redu, staza je ledena, taman po mom guštu, kazala je Ana Jelušić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slalom: Pobjeda Schild, Nika Fleiss na 16. mjestu Slika nije dostupna Jelušić bez druge vožnje, Nika na 20. mjestu

Prva će startati Šveđanka Therese Borssen, druga Austrijanka Marlies Schild, treća Austrijanka Nicole Hosp, četvrta Talijanka Chiara Costazza, peta Slovakinja Veronika Zuzulova, šesta Finkinja Tanja Poutiainen, a sedma Čehinja Šarka Zahrobska.

Nika Fleiss već sedam dana ima temperaturu i danas se najkraće zadržala na Sljemenu, a njezin trener Vicencij Jovan ipak očekuje dobar rezultat.

Gotovo sve skijašice danas u obavile trening i sve su pune hvale za sljemensku stazu, inače najdužu u ženskom Svjetskom kupu. 

Među skijašicama je ujutro na Sljemenu bila i Janica Kostelić, koja se priprema za nedjeljnu humanitarnu utrku zvijezda u paralelnom slalomu, koja će se održati odmah nakon povijesne, prve muške slalomske utrke Svjetskog kupa u Hrvatskoj.

Nakon ždrijeba brojeva na glavnom zagrebačkom trgu održan je Severinin koncert, a nakon ždrijeba brojeva za mušku slalomsku utrku, koji će također biti održan na Trgu bana Jelačića, koncert će održati skupine The Supremes i The Temptations.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene