Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Schalke 04 otpustio Slomku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački prvoligaš Schalke 04 otpustio je trenera Mirka Slomku nakon neuspjeha ekipe u četvrtfinalu Lige prvaka i teškog poraza u subotu u Bundesligi od 5:1 od Werdera.

Direktor kluba Andreas Mueller obavijestio je Slomku da su ostali članovi vodstva kluba iz Gelsenkirchena jednoglasno glasovali za njegovu ostavku. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kvalifikacije LP: Pobjede Schalkea, Arsenala i Juventusa Slika nije dostupna Werder i Schalke suspendirali Diega i Rafinhu zbog OI

Slomka je u nedjelju ujutro normalno odradio trening s igračima. Očekuje se da će klub kasnije tijekom dana objaviti ime privremenog trenera.

Proglašen općim iznenađenjem u siječnju 2006. kada je preuzeo vođenje kluba i doveo je do polufinala Kupa UEFA, Slomku su redovito kritizirali navijači, neki igrači pa od nedavno i čelnici kluba koji je počeo razočaravati svojim igrama iako ima jedan od najvećih proračuna u Bundesligi. Istu je sezonu gotovo sa Schalkeom osvojio i prvenstvo, prvi puta nakon 50. godina.

Slomkin ugovor istječe krajem lipnja 2009.

Schalke 04 je u srijedu ispala iz Lige prvaka nakon poraza od Barcelone i sada je treći u Bundesligi nakon poraza u subotu, što je pad za jedno mjesto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene