Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Schalke Brazilu prijeti Sportskim arbitražnim sudom zbog Rafinhe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački prvoligaš Schalke objavio je kako su spremni ići i na Međunarodni sportski arbitražni sud kako bi spriječili svog igrača Rafinhu da nastupi za brazilsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Pekingu.

"Pismeno smo zatražili od Brazilskog nogometnog saveza i Međunarodnog olimpijskog odbora da se spriječi nastup Rafinhe na Igrama u Pekingu. Ukoliko Brazilci ne udovolje našem zahtjevu, spremni smo ići pred Međunarodni sportski arbitražni sud", izjavio je glavni menadžer Schalkea Andreas Mueller.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska

Unatoč zabrani svog kluba, 22-godišnji Rafinha je jučer napustio trening-kamp Schalkea u Austriji kako bi se pridružio olimpijskoj reprezentaciji Brazila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene