Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rooney i Ronaldo u sastavu protiv Evertona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda, Wayne Roooney oporavio se od ozljede stopala i predvodit će napad "Crvenih vragova" u ligaškom ogledu protiv svog bivšeg kluba Evertona.

Rooney je zbog puknuća kosti u stopalu pauzirao mjesec dana i propustio je zadnja četiri susreta ManU-a, te tri utakmice engleske reprezentacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zakašnjelo kajanje Rooneyjeva afera: Prostitutka se javno ispričala! Slika nije dostupna Spašavanje braka Rooney tražio oprost, supruga ga nazvala budalom

"Još uvijek nisam odlučio tko će igrati u napadu, no Rooney je vrlo blizu sastava. Sretan sam što se Wayne posve oporavio," kazao je menadžer Manchestera Alex Ferguson.

U susretu protiv Evertona, u čijim redovima je Rooney proveo dvije sezone, ManU će biti osnažen i za Cristiana Ronalda koji je odradio tri utakmice kazne zbog crvenog kartona. "To je veliki plus za nas i dodatna briga za suparnika," dodao je Ferguson.

Nakon pet odigranih kola Manchester United se nalazi na osmom mjestu sa osam bodova, dva manje od lidera Liverpoola koji ima i utakmicu manje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene