Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robben ipak ide u Real

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chelseovo krilo, 23-godišnji Nizozemac Arjen Robben ipak će dres londonskog Chelsea zamijeniti onim Real Madrida.

Oba su kluba, naime, objavila kako su postigli dogovor oko nizozemskog reprezentativca, pa sada Robben treba samo proći liječnički pregled i s Realom zaključiti detalje ugovora iako se već se zna da će Nizozemac u dresu madridskog kluba provesti idućih 5 sezona. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Robinho želi iz Reala? Slika nije dostupna Schuster: Vrata Reala nisu zatvorena za Ballacka

Robben je u Chelsea stigao 2004. iz PSV Eindhovena i za londonski je klub iz 104 nastupa postigao 19 pogodaka. Inače, do isteka ugovora s Chelseom ostalo mu je dvije godine, a pregovori o produljenju do 2012. trajali su već duže vrijeme. 

Na početku mjeseca španjolski su mediji prenijeli da je Real Chelseau za Robbena ponudio 40 milijuna eura odštete, no britanski mediji danas ipak spominju nešto manje iznose.

Za Nizozemčev dolazak u Madrid najviše se zalagao predsjednik Reala Ramon Calderon. Za koji dan na Santiago Bernabeu pridružit će se sunarodnjacima Ruudu van Nistelrooyu, Wesleyu Sneijderu i Roystonu Drentheu. 

Igrači Chelsea nisu baš zadovoljni Robbenovim odlskom, a kapetan Jonh Terry smatra da je to velik udarac za klub. 

"Vrlo smo razočarani što odlazi. On je vrlo mlad, a već svjetska klasa. Bio je izvrstan prijatelj ne samo meni, već cijeloj momčadi. Žao nam je što odlazi, no želimo mu sve najbolje", rekao je Terry. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene