Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Robinho želi iz Reala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema pisanju španjolske Marce, Robinho je nezadovoljan Realovim odbijanjem bilo kakvog razgovora s klubom Romana Abramovića priopćio kako želi otići iz Madrida.

Marca piše kako je Robinho sve dogovorio s klubom sa Stanford Bridgea i kako nakon poteza Realovih čelnika definitivno želi napustiti klub prije nego što započne nova sezona. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Chelsea odbijen, Robinho ostaje u Madridu Slika nije dostupna Real namjerava produžiti s Robinhom

Isti izvor kaže kako je Robinho pred klub izašao s dogovorom koji je postigao s Abramovićem, no reakcija koja je uslijedila i mogući dolazak Cristiana Ronalda iznervirali su mladog Brazilca.

Sportski direktor Reala Predrag Mijatović bio je taj koji je odbacio njegov odlazak, na što je Robinho jasno rekao: 
„Želim otići iz Madrida.“

Brazilčev agent Vagner Ribeiro istaknuo je kako je reakcija kluba neprihvatljiva te da je njegov poslodavac podcijenjen. Takve vijesti sa zadovoljstvom je dočekao Luis Felipe Scolari koji se nada kako bi Robinho mogao stići kroz sljedeća dva tjedna.

U igri oko Robinha spominjao se i Manchester United, no to dolazi u obzir samo ako u drugom smjeru krene Cristiano Ronaldo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene