Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rivaldo završava karijeru u Brazilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši najbolji nogometaš svijeta 36-godišnji Brazilac Vitor Borba Ferreira poznatiji kao Rivaldo po svemu sudeći napušta redove grčkog AEK-a i karijeru će završiti u nekom od brazilskih klubova.

Bivša zvijezda Barcelone i Milana najavio je kako će u Grčkoj ostati jedino ako AEK osvojio naslov prvaka. 

Pročitajte i ovo Borbeni zrakoplov Su-34 Snažan udarac za Ruse Ukrajinci uništili tri ruska zrakoplova: Gubitak težak 100 milijuna eura Likvidacija Darka Geislera Nedeljkovića Sasuo kišu metaka u njega VIDEO Procurila uznemirujuća snimka: Pred ženom i djetetom brutalno likvidirali pripadnika škaljarskog klana

Međutim, AEK se morao zadovoljiti drugom mjestom jer je Međunarodni sportski sud potvrdio titulu Olympiakosu. 

Postojala je naime, šansa da AEK za 'zelenim stolom' stigne do titule jer je Apollon podigao tužbu protiv Olympiakosa nakon utakmice koja je registrirana 3:0 za pirejski klub. 

Olympiacos je početkom veljače izgubio od Apollona 0:1, ali je Grčki nogometni savez registrirao utakmicu pobjedom pirejskog kluba jer je za sastav iz Kalamarije nastupio nogometaš bez prava nastupa. CAS je potvrdio odluku Grčkog nogometnog saveza.

'Olympiakos nije zaslužio osvojiti naslov prvaka na ovakav način. Sve sam bliže odluci da karijeru zaključim u nekom od brazilskih klubova', najavio je jedan od najboljih brazilskih nogometaša svih vremena. Rivaldo je član AEK od srpnja 2007. godine, a prije toga je tri sezone nosio dres Olympiakosa. 

Igrao je i za Barcelonu, Milan, Deportivo, Palmeiras, Corinthians, Cruzeiro, Santa Cruz i Paulisto. Tijekom bogate karijere osvojio je dva španjolska naslova prvaka, tri grčka, Ligu prvaka, španjolski, talijanski i grčki Kup, dok je s reprezentacijom bio svjetski prvak 2002. godine i drugi četiri godine ranije. 

Slavio je i na Copa America i na Kupu konfederacija, a 1999. godine je izabran za najboljeg nogometaša godine u izboru FIFA-e.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene