Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rinaldi: Adriano ostaje u Interu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč sve češćim spekulacijama da se Inter želi riješiti problematičnog Brazilca, Adrianov menadžer Gilmar Rinaldi tvrdi da on neće napustiti San Siro.

Brazilca se u posljednje vrijeme povezivalo s mnoštvom španjolskih klubova (ponajviše Barcelonom i Realom), ali i s 'vi nama, mi vama' dogovorom s Fiorentinom u vezi napadača Luce Tonija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Adrianove disco avanture nastavljene uz tučnjavu Slika nije dostupna Inter nudi Adriana i Samuela za Messija

"Adriano se nikako neće pridružiti Fiorentini. On je 100 posto igrač Intera. Bio sam u Milanu prije dva tjedna i razgovarao sam s vodstvom Nerazzurra. Oni računaju na Adriana u idućoj sezoni i ne namjeravaju ga prodati ili dati nekome na posudbu", rekao je Rinaldi. 

"U Italiji ljudi previše pričaju i u tome je problem. Budućnost igrača kao što je Adriano ne može ovisiti o noći u disco klubu", zaključio je. 

Mediji su izvještavali da je Inter spreman pregovarati o prodaji Brazilca nakon navodne tučnjave s košarkešem Varesea u noćnom klubu Hollywood nakon ligaške utakmice protiv Ascolija. after the league game against Ascoli. Obojica su naknadno  zanijekali da je došlo do fizičkog obračuna. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene