Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real sprema rekordnu ponudu za Kaku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda su čelnici europskog nogometnog prvaka Milana već nekoliko puta ponovili kako brazilski reprezentativac Kaka nije na prodaju, u redovima Real Madrida nisu odustali.

Prema pisanju španjolskog lista Marca čelnici "Kraljevskog kluba" ponudit će Milanu čak 80 milijuna eura odštete kako bi već ovoga ljeta pustili Brazilca u Real. Španjolci spremaju i sjajan ugovor za Kaku, koji bi na Santiago Bernabeu zarađivao čak 12 milijuna eura po sezoni,
što je skoro tri puta više od njegovih prihoda na san Siru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real Madrid nudi 90 milijuna eura za Kaku Slika nije dostupna Kaka: Nakon Ronalda po Ronaldinha

"Kaka nije na prodaju. Znamo da se sastao s predstavnicima Reala, međutim nema govora o njegovoj prodaji i to je naša definitivna odluka," poručio je u petak dopredsjednik Milana Adriano Galliani. Međutim, pitanje je hoće li vodstvo "Rossonera" i sam Kaka ostati hladni na "nemoralnu ponudu" pristiglu iz tabora Galacticosa.

Najveću odštetu u povijesti nogometa isplatio je Real Madrid 2001. godine Juventusu plativši za Zinedine Zidanea 68 milijuna eura. Na drugom mjestu je transfer Luisa Figa iz Barcelone u Real Madrid za 55 milijuna eura, dok je transfer Hernana Crespa iz Parme u Lazio iznosio 52 milijuna eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene