Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Real odbio Mourinha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski AS piše da se Mourinhov agent, Jorge Mendes, prošlu srijedu u Londonu sastao s desnom rukom predraga Mijatovića, Realovim direktorom Francom Baldinijem u vezi Cristiana Ronalda. Mendes mu je tijekom razgovora ponudio i 'usluge' Josea Mourinha, koje je Baldini navodno odbio.

Baldini je, piše AS, Mendesu rekao kako Real za iduću sezonu već ima usmeni dogovor s trenerom Getafea Berndom Schusterom. No, Mendes vjeruje da bi Real mogao angažirati obojicu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štrajk: Robinho odbija igrati za Real Madrid Slika nije dostupna Robinho želi iz Reala?

A Mourinho, u međuvremenu, opetovano ponavlja kako je zadovoljan u Londonu te da ne želi napustiti Chelsea. 

"Ne želim da se moje ime povezuje s Madridom ili nekim drugim klubom jer ja želim ostati ovdje. Imam ugovor do 2010. i želim ga odraditi do kraja. No, ako iz nekog razloga ili zato što to netko traži budem morao otići.... I to je nogomet.", izjavio je Mourinho za Marcu. 

Portugalac je dodao kako bi, ako i ode iz Chelsea, želio trenirati neki europski klub, no da bi ipak najradije ostao u Premiershipu jer voli engleski nogomet. 

"No, ne mislim da bih odmah mogao prijeći u neki drugi engleski klub. Bila bi to vrlo čudna situacija i ne želim da se to dogodi", dodao je Mourinho.

Portugalac svoje vrijeme u Chelseu opisuje kao 'povijesno' jer je nakon njegova dolaska 2004. klub dva puta osvojio naslov Prvaka Engleske. 

"Ova sezona je ipak najbolja od svih jer smo morali nadvladati neke velike probleme, posebice s ozljedama igrača, no ipak se i dalje držimo u borbi za sve titule", smatra Mourinho. 

No, nije želio komentirati svoj odnos s vlasnikom kluba Romanom Abramovičem. 

"Moj posao su igrači, mi smo ti koji gube ili pobjeđuju. Ne želim pričati o mom odnosu s Abramovičem", dodao je. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene