Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pršo napušta hrvatsku reprezentaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer prije podne Dado Pršo (31) je predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Vlatku Markoviću obznanio odluku da više neće nastupati za hrvatsku reprezentaciju.

Na zajedničkom sastanku u Glasgowu Marković je posljednjim trzajima pokušao nagovoriti ponajboljeg hrvatskog nogometaša u nastavku reprezentativne karijere, ali kronična ozljeda koljena definitivno je "spustila rampu".

Pročitajte i ovo Plenković i Milanović sukobili se oko vrhovnog suda - 4 VATRENI U POLUFINALU Borba za broncu: Milanović poslao poruku Vatrenima, javio se i Plenković Slika nije dostupna Nakon ozljeda, Pršo najavljuje kraj karijere

"Imam još godinu dana ugovor s Glasgow Rangersima, no vidjet ću što će biti poslije, hoću li uopće nastaviti karijeru", rekao je Pršo. Kronični problemi s koljenom doveli su do početka kraja karijere.

- Protekle tri reprezentativne godine bile su mi najljepše u karijeri. Pogodak Sloveniji u Ljubljani, kojim smo se plasirali u Portugal, najdraži mi je u životu. Isto tako, neuspjeh u Njemačkoj najveće mi je razočaranje - rekao je Pršo i naglasio:

- Nitko me više ne može nagovoriti na povratak, pa ni novi izbornik. Nismo djeca. Na nikoga nisam ljut, dugo sam vagao svoju odluku i odlučio da je tako najbolje - dodao je stasiti Zadranin i zaključio: 

- Hvala navijačima, mnogo mi je značila njihova podrška i ponajviše sam se zbog njih ovako dugo kolebao. Hrvatskoj želim sreću u novom kvalifikacijskom ciklusu - poručio je Pršo, tri godine uzastopce najbolji hrvatski nogometaš, koji treba odraditi još jednu godinu ugovora u Glasgowu, a onda će se moći potpuno posvetiti kćeri Nicoline i sinu Lorenzu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene