Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U zagrebačkom hotelu 'Sheraton' obavljen javni ždrijeb ulaznica za utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na EURO koji će se od 7. do 29. lipnja ove godine održati u Austriji i Švicarskoj.


Za 8020 ulaznica koje su bile u internetskoj prodaji (po 1850 za utakmicu protiv Austrije i finale ukoliko se Hrvatska plasira, te po 1080 za dvoboje protiv Njemačke i Poljske, te eventualno četvrtfinale i polufinale) ukupno je bilo 41.308 prijava sa 213.617 zahtjeva za ulaznice.

Vezani članci U Saboru prat utakmice svjetskog prvenstva između Hrvatske i Maroka - 6 FOTO Kockice spremne, prati se pozorno... Pogledajte kako zastupnici u Saboru gledaju utakmicu PR Saznali smo gdje će se ovog Adventa najglasnije navijati

Najtraženije su bile ulaznice za dvoboj protiv Njemačke, samo prve 752 iždrijebane prijave bile su dobitne za tu utakmicu, posljednja dobitna za dvoboj protiv Poljske bila je 857., dok su utakmice za finale nestale nakon 6.137 prijave.

Svi koji su se prijavili u naredna će 24 sata dobiti obavijest putem elektronske pošte je li njihova prijava bila dobitna ili nije. Rok za plaćanje karata počinje teći u ponedjeljak i traje tri radna dana. Oni koji u tom roku ne uplate novac, gube pravo na kupnju ulaznica, a to isto pravo stječu sljedeći na listi i to od sljedećeg ponedjeljka. Isti postupak ponovit će se još jednom.

Ukoliko ste osvojili ulaznicu javite nam se na e-mail adresu dnevnik@dnevnik.hr.

Inače, u petak je osnovan i 'Klub navijača hrvatske reprezentacije' pod pokroviteljstvom najvećih sponzora Hrvatskog nogometnog saveza. Klub navijača je službeni klub HNS-a, a svi zainteresirani mogu se učlaniti putem internetske stranice ww.uvijekvjerni.com.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju