Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Nove pobjede Bostona i Detroita, 4 koša Giričeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodeće momčadi NBA lige Boston Celtic i Detroit Pistons nastavile su pobjednički niz. Boston je slavio protiv Memphisa 100:96, što je bila osam uzastopna pobjeda vodeće momčadi lige, dok je Detroit slavi protiv Toronta 101:85 ubilježivši 11. uzastopni trijumf.

Bila je to i 28. pobjeda Bostona ove sezone uz tek tri poraza. Paul Pierce i Kevin Garnett su predvodili domaćine sa po 23 koša, dok je Tony Allen dodao 20 koševa. Njegov prezimenjak, Ray nije bio previše raspoložen, postigao je svega dva koša uz šut iz igre 0-9. U gostujućim redovima najefikasniji su bili Rudy Gay (21) i Juan Carlos Navarro (20).

Pročitajte i ovo Most Ambassador u Detroitu ČUDESNO! Čovjek preživio pad s 45 metara, od udarca mu rastrgana odjeća: "Čizme su još bile na njemu" Ilustracija PANIKA U BOSTONU Eksplozija na sveučilištu, ima i ozlijeđenih: Otkazana nastava, policija pozvala građane da prijave sumnjive pakete

Detroit je protiv Toronta (101:85) upisao 26. pobjedu ove sezone uz sedam poraza. Detroit ima najbolji skor lige nakon Bostona, a upravo će protiv Celtica igrati u subotu, što znači da će se jedna
pobjednička serija završiti.

"Nadam se kako to neće biti naša. Posljednjih tjedana igramo sjajno i radujem se okršaju protiv Bostona," istaknuo je Richard Hamilton sa 22 koša prvi strijelac Pistonsa protiv Toronta. Dvoznamekasti broj koševa upisala su još četvoricaigrača u domaćim redovima, najviše Rasheed Wallace (20 koševa) i Chauncey Billups (18 koševa i 9 asistencija). U redovima Toronta najviše su se istakli Andrea Bargnani (25) i Chris Bosh (23 koša, 16 skokova).

Los Angeles Lakersi su u Staples Centru bez većih problema slavili protiv Philadelphia 76ersa 124:93. Bila je to peta pobjeda Lakersa u zadnjih šest susreta, te drugi uzastopni poraz Sixersa. Lakersi su goste uništili sjajnim šutem od 66.2 posto što je bio njihov najbolji postotak realizacije u posljednje 23 godine. Precizniji šut zadnji put su imali 1984. godine kada su protiv Houstona (130:108) imali 67.8 posto realizacije. Čak sedam igrača Lakersa je upisalo dvoznamenkasti broj koševa, najviše rookie Javaris Crittenton (19) i Andrew Bynum (17 koševa i 16 skokova). Kobe Bryant je ubacio 15 koševa uz šut iz igre 5-9. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Louis Willimas (17)
i Thaddeus Young (16). Gordan Giriček je za Philadephiu igrao 20 minuta i postigao je 4 koša, šut 2-11, trice 0-2, uz 4 skokova i dvije asistencije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene