Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NLB liga: Zadar bez finala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Zadra nisu se uspjeli plasirati u finale regionalne "NLB" lige, u polufinalu "Final Foura" u Ljubljani Zadar je izgubio od Hemofarma iz Vršca sa 72-81 (24-21, 16-21, 22-20, 10-19).

Najefikasniji u sastavu Zadra bio je Juby Johnson sa 19 koševa, dok je Andrej Štimac imao po 15 koševa i skokova, a kod Hemofarma su Miljan pavković i Nebojša Joksimović postigli po 13 pogodaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NLB liga: Vojvodina - Zadar 74:69 Slika nije dostupna NLB: Cibona dobila Crvenu Zvezdu

Zadrani su dobro otvorili utakmicu pogodivši šest od prvih osam pokušaja za tricu, što im je donijelo prednost od pet koševa početkom druge četvrtine. No, slabijom igrom u obrani Zadrani su dozvolili Hemofarmu da na odmor ode s minimalnim vodstvom 42-40.

Sredinom treće četvrtine Zadar je imao sedam pogodaka prednosti (54-47) i dva napada kada je tu prednost mogao povećati, ali nakon što to nije iskorišteno, Hemofarm se uspio vratiti u utakmicu, te početkom četvrte četvrtine i otići na nedostižnu prednost koju je lakoćom zadržao u završnici.

U drugom polufinalu igrat će Union Olimpija i Partizan IGOKEA.

Finale je na rasporedu u subotu u 18 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene