Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NHL: Detroit i New Jersey u polufinalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon Buffalo Sabresa, New York Rangersa, Ottawa Senatorsa u polufinale Istočne konferencije NHL lige plasirali su se i hokejaši New Jersey Devilsa.

New Jersey je u šestoj utakmici prve runde doigravanja na gostovanju pobijedio Tampa Bay Lightning 3:2 i tako ukupnim rezultatom od 4:2 izborio nastavak natjecanja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na sastanku s Gatesom Jandroković u SAD-u zbog Afganistana Slika nije dostupna Razvit će balističke projektile Sjeverna Koreja izravna je prijetnja SAD-u

Pogotke za Devilse postigli su Brian Gionta (2) i Brian Rafalski, a za Tampu je oba pogotka postigao Brad Richards. Vratar Devilsa, Martin Brodeur upisao je 32 obrane, te čak 93. pobjedu u doigravanju u karijeri, jedino ih Patrick Roy ima više (151).

Na Zapadu su poznata tri sudionika konferencijskih polufinala, Anaheim Ducks, San Jose Sharks i Detroit Red Wings. 

Posljednji je mjesto u polufinalu izborio Detroit koji je u Calgaryu nakon dva produžetka pobijedio Calgary Flames 2:1, te ukupnim rezultatom 4:2 izborio nastavak natjecanja. Domaćin je poveo pogotkom Jarome Iginle u trećoj minuti druge trećine, a u 14 minuta kasnije izjednačio je Robert Lang. Pobjednički pogodak za Detroit postigao je Johan Franzen u četvrtoj minuti drugog produžetka.

Posljednji sudionici polufinala biti će hokejaši Dallas Starsa ili Vancouver Canucksa, a odluka će pasti u posljednjem, sedmom susretu koji je na rasporedu u ponedjeljak u Vancouveru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene