Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Warriorsi prekinuli pobjednički niz Sunsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golden State Warriors su prekinuli pobjednički niz od osam utakmica Phoenix Sunsa pobjedom od 129-114, a tome je najviše pridonio Monta Ellis sa 15 uzastopnih koševa u četvrtoj četvrtini.

Ellis je zabio 31 koš, dok je njegov suigrač Stephen Jackson zabio 32 koša za pobjedu na domaćem terenu u Oaklandu. Baron Davis je dodao 28 koševa i 10 skokova za Golden State. Steve Nash je predvodio Sunse sa 23 koša i 13 asistencija, a pridružio mu se Shawn Marion sa 10 koševa i 14 skokova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Warriorsi su imali šut 65,5 posto iz igre u prvoj četvrtini, zabivši 45 koševa i ostvarivši osam pogodaka razlike pred Sunsima. Phoenix je je treću četvrtinu završio sa rezultatom 103-92 za Golden State.

Smanjili su vodstvo na devet razlike, ali su onda promašili devet koševa kada je Ellis započeo svoj niz.

Sacramento Kingsi su završili pobjednički niz od pet utakmica San Antonio Spursa pobjedom 112-99 na domaćem terenu. Beno Udrih je odigrao utakmicu karijere sa 27 koševa, dok je Tim Duncan bio najučinkovitiji za Spurse sa 15 koševa.

Washington Wizards su nanijeli prvi poraz ove sezone Dallas
Mavericksima na domaćem terenu 110-98, a najefikasniji Wizzardsi su bili Caron Butler sa 35 pogotka i Antawn Jamison sa 27. Dirk Nowitzki je zabio 31 koša za Dallas.

Stephon Marbury je, najboljom utakmicom ove sezone, sa 28 koševa pomogao New York Knicksima da poraze Utah Jazz 113-109 na domaćem terenu. Zach Randolph je pridonio sa 25 koša i 14 skokova, dok je u redovima Jazzera najbolji bio Carlos Boozer sa 30 pogodaka. Goran Giriček nije igrao.

Minnesota Timberwolves su ostvarili tek drugu pobjedu ove sezone, iznenadivši New Orleans Hornetse 103-94. Marko Jarić je zabio 21 koš, a Sebastian Telfair 20 za Timbeerwolvse. Chris Paul je zabio 31 pogodak za Hornetse.

Tracy McGrady je zabio 36 koševa, od kojih 19 u zadnjoj četvrtini za pobjedu Houston Rocketsa 88-71 nad Los Angeles Clippersima. Yao Ming je dodao 14 koševa i osam skokova za Rocketse.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene