Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Pierce sa 35 koševa pomogao Celticsima do pobjede nad Spursima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paul Pierce je zabio 35 koševa a Boston Celticsi su ostvarili treću uzastopnu pobjedu 98:90 nad San Antonio Spursima.

Ray Allen je dodao 19 koševa, dok je Rajon Rondo imao 11 skokova i 12 asistencija uz pet koševa te su tako pomogli da Bostonu da poboljša svoj rekord protiv ekipa Zapadne konferencije na 16-0.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Tim Duncan je zabio 22 koša uz 14 skokova dok je Manu Ginobili dodao svoj

21 pogodak za San Antonio, kojem je prekinut niz od pet pobjeda. Spursi su gubili tri razlike 1,13 do kraja ali je Michael Finley promašio tricu nakon čega je Boston zabio i poveo 8-3 do kraja utakmice.

Kobe Bryant je zabio 33 pogotka u utakmici u kojoj su Los Angeles Lakersi pokvarili debi Shawn Mariona za Miami Heat pobjedom u gostima od 104:94.

Ovaj je poraz sedmi u nizu i 22. u 23 utakmice za Miami Heat. Marion je zabio 15 koševa i dodao k tome 14 skokova u svojoj prvoj utakmici za Miami gdje je prešao iz Phoenix Sunsa.

New Jersey Netsi su zabili 21 koš zaredom i šokirali Dallas Maverickse pobjedom 101:82, uz 29 koša Vincea Cartera. Netsi su preokrenuli razliku 40:34 u vodstvo od 55:40 u drugoj i trećoj četvtrini. Frustrirani Mavericksi su imali učinak iz igre od svega 36,5 posto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene