Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Lakersi lako protiv Bullsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Los Angeles Lakersi su jučer navečer bili vrlo uvjerljivi protiv Chicago Bullsa na njihovom terenu gdje su ih pobijedili 103:91; a gledatelji su imali priliku vidjeti dvoznamenkaste učinke kod čak šet igrača.

Uz Kobea Bryanta koji se borio sa šutom 7 od 19 zbog bolnih prepona, Saša Vujačić koji je ušao s klupe uspio je zabiti 19 koševa i voditi uravnotežen napad.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Bryant je utakmicu završio s 18 pogodaka, Lamar Odom sa 17 i 16 skokova, a Andrew Bynum sa 12 koševa i 10 skokova.

U redovima Bullsa, Luol Deng je zabio 26 koševa uz sedam skokova, dok je Kirk Hinrich imao 17 pogodaka, osam asistencija i pet skokova.

U drugoj utakmici u utorak navečer, John Salmons je ostvario najbolji učinak karijere s 31 košem za pobjedu Sacramento Kingsa 106:101 u gostima kod New Jersey Netsa.

Brad Miller je dodao 23 koša i 10 skokova, a Ron Artest 20 koševa za Kingse, kojima je to tek druga pobjeda u gostima ove sezone.

Richard Jefferson je za Netse zabio 36 koševa i imao devet skokova, koji su izgubili šest od sedma zadnjih utakmica.

U utakmici LA Clippersa protiv Toronto Raptorsa na njihovom terenu, Chris Bosh je pogodio 24 koševa uz devet skokova za pobjedu Clippersa od 80:77.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene