Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

NBA: Giriček 16 koševa, Dallas i dalje bez pobjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Utah Jazza svladali su na svom parketu Detroit Pistonse sa 103:101, a hrvatski košarkaš Gordan Giriček je pružio izvanrednu igru upisavši za 16 minuta 13 koševa i to bez promašaja (šut 6:6, trice 1:1), a imao je i tri skoka.

Centar Utaha Mehmet Okur bio je junakom susreta, ne samo zbog 23 poena i 10 skokova, već i blokade šuta Richarda Hamiltona u posljednjoj sekundi dvoboja. Utah jedina u ligi ima savršen skor od 4:0 na početku sezone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NBA: Utah se vratio u igru Slika nije dostupna NBA: Otkaz trenerima Chicaga i Milwaukeeja

Damir Markota dobio je svega tri minute u porazu Milwaukee Bucksa na gostovanju kod Chicago Bullsa (110:85), a bivši igrač Cibone imao je samo jedan asist bez upućenog šuta. Aploslutni junak dvoboja bio Bull Ben Gordon sa 37 poena i devet asista, dok je Michael Redd predvodio strijelce Milwaukeea sa 30 poena.

Dallas Mavericks su sinoć pod strop svoje dvorane objesili plamenac prvaka Zapadne konferencije za prošlu sezonu, no u novoj sezoni Teksašanima ide jako loše jer još nemaju pobjedu. 

Tako su im i sinoć proslavu pokvarili Golden State Warriorsi, predvođeni sa bivšim trenerom Dallasa Donom Nelsonom, koji je od 1997. zapravo stvarao sadašnju generaciju Dallasa. Baron Davis (26), Jason Richardson (22) i Troy Murphy (20) donijeli su Warriorsima vrijednu pobjedu, Dallas nije mogao spasiti ni Dirk Nowitzki (26, 11 skokova), a Mavsi su ostali i bez svog drugoga strijelca Josha Howarda, koji je u drugoj četvrtini iskrenuo gležanj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene