Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Bobcatsi drugi put zaredom svladali Miami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Charlotte Bobcatsa pobrinuli su se za iznenađenje večeri u NBA ligi svladavši na svom parketu aktualne prvake Miami Heat sa 92-82.

Do druge pobjede nad prvacima u tri dana Bobcatse je predvodio Gerald Wallace sa 24 koša i 10 skokova. U sastavu Heata, za koji nisu nastupili Shaquille O'Neal zbog odlaska na djedov pogreb, te Gary Payton i Udonis Haslem zbog ozljeda, najefikasniji je bio Antoine Walker sa 17 ubačaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Celebrity svita u Staples Centru Bieber podlegao Rihanninim čarima na All-Star utakmici! Slika nije dostupna EKSKLUZIVNI VIDEO: Prve snimke filma o Draženu i Divcu!

Iako su izgubili 92-96 na svom terenu od New Jersey Netsa, Washington Wizardsima osigurano je mjesto u doigravanju, a u tome su im pomogli Philadelphia 76-ersi koji su nadvisili Indiana Pacerse sa 90-86.

Dvoboj u Washingtonu odlučen je u završnici kada suci nisu dosudili dva, prema Wizardsima, očigledna prekršaja na DeShawnu Stevensonu i Antawnu Jamisonu. Netsi su iz protunapada poentirali i stigli do važne pobjede. Richard Jefferson (35) i Vince Carter (31) punili su koš Wizardsa, dok je Antawn Jamison (26, 11 skokova) bio najučinkovitiji kod domaćih.

Philadelphiju je do pobjede nad Indianom predvodio Andre Miller (19, 11 asistencija), dok Pacersima doigravanje sve više izmiče unatoč dobre igre Jermainea O'Neala (21, 10 skokova).

New Orleans Hornetsi ugostili su Los Angeles Clipperse u Oklahoma Cityju, te stigli do važne 103-100 pobjede nakon produžetka. Ovo je bio sedmi put da su Hornetsi igrali produžetak ove sezone i svih sedam puta su pobijedili. Do uspjeha kojim su stigli na samo utakmicu zaostatka za osmoplasiranim sastavom Zapada Golden State Warriorsima Hornetse je predvodio David West (33) koji je sa šest uzastopnih koševa u produžetku osigurao svojoj momčadi vodstvo 100-93. Kod
Clippersa odličnu partiju pružio je Elton Brand (37, 10 skokova).

Chicago Bullsi lagano su sa 98-69 pobijedili New York Knickse, te sada drže drugu poziciju na Istoku. Ben Gordon (23) najbolji kod pobjednika, a Nate Robinson (24) kod poraženih. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene